Oldalainkat 108 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

ECDL - Vizsga információ

ecdl logo hetmodulos 2

Szeretettel várjuk a belvárosban lévő, Intézményünk által működtetett, akkreditált
538 számú ECDL vizsgaközpontunkba!

Az ECDL vizsgáztatás rendje Intézményünkben:

Bejelentkezés/Érdeklődés ECDL Vizsgával kapcsolatban: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tehető.

Jelentkezés a vizsgákra

1. Regisztráció:
Amennyiben még nem rendelkezik vizsgakártyával, regisztrációra van szükség. A regisztrációt egyszer kell elvégezni 3 vagy 4 évig érvényes. A regisztráció iránti igényt a tervezett vizsgaidőpont előtt legalább 15 nappal a vizsgáztatónál/vizsgaközpontnál kell jelezni, a vizsgakártyát megrendelni. A kártyarendelés a vizsgaközpontban történő jelentkezéssel történik. A vizsgakártya árát (regisztrációs díj) az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.ben történő megrendelés és egyeztetés után vagy személyes megbeszélés után a gazdasági irodában kell fizetni!

2. A vizsgázó által megjelölt időpontban történő vizsgáztatás:
A tervezett vizsgaidőpont előtt legalább 15 nappal a vizsgáztatóval egyeztesse a vizsgaidőpontot a fent megadott e-mailben, vagy személyesen. Sikeres egyeztetés esetén a vizsgadíj befizetését követően a vizsagközpont regisztrálja a hallagatót a bejelentett vizsgára.

3. Jelentkezés meghirdetett vizsgákra
Az Intézményünk által meghirdetett időpontokban tartott vizsgákra történő jelentkezés határideje a vizsga megkezdése előtt kettő munkanap. A jelentkezés csak a vizsgáztató visszaigazolásával és a vizsgadíj (új hallgató esetén vizsgakártya+vizsgadíj) megfizetése után válik érvényessé.

A vizsga csak a vizsgadíj befizetése után kezdhető meg! A vizsga díja befizethető az iskola gazdasági irodájában.


Aktuális díjtételek:

Regisztráció

  • ECDL (7 modul) felnőtt: 7500 Ft
  • ECDL START (4 modul) felnőtt: 6000 Ft
  • Diákigazolvánnyal ECDL (7 modul): 5500 Ft
  • Diákigazolvánnyal ECDL (4 modul): 4500 Ft

Vizsgadíjak:

  • külsős, felnőtt hallgatóknak: 2500 Ft/modul
  • Diákigazolvánnyal: 1800 Ft/modul

Intézményünk csatlakozott a diákakcióhoz, így diákok esetén az egyes modulokból 1800 Ft/modul kedvezményes áron tehető vizsga.


Vizsgázás feltételei:

A vizsgára jelentkezés után, a vizsgadíj (új hallgató esetén vizsgakártya+vizsgadíj) befizetését követően a hallgató a vizsga előtt legkésőbb 5-10 perccel jelenjen meg a vizsga helyszínén. Külsős hallgató (nem először vizsgát tevő) esetén a vizsgakártyáját hozza magával a vizsgára!

A vizsga lebonyolítása az ECDL szabályos szerint történik. Erről bővebben tájékozódhatnak a NJSZT oldalán.

A vizsga után általában 1-2 munkanapon belül a hallgató tájékoztatást kap a vizsga eredményéről.


Intézményünkben vizsgáztatnak:

  • Szánthó Dezső
  • Németi Judit

Kérdésével, bejelentkezéssel fordulhat a vizsgaközpont vezetőjéhez (Németi Judit) e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190