Oldalainkat 265 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

Diákigazolvánnyal kapcsolatos tudnivalók

Diákigazolvánnyal kapcsolatos tudnivalók

A Diákigazolvány Ügyfélszolgálattal egyeztetve tájékoztatjuk a szülőket, hogy új diákigazolványt kell igényelni minden Kossuth Lajos utcai diáknak, de még a régi igazolványok is érvényesek október 31-ig.

Az igénylés menete:

A szülőknek a gyermekkel együtt el kell menni az okmányirodába, ahol elkészítik a NEK adatlapot, melyet az iskola titkárságán legyenek szívesek leadni. Az igazolványt az iskolában igénylik meg, melyet a gyártó szintén oda fog megküldeni, tehát az iskolában kerül kiosztásra.
A diákigazolvány igénylés technikai háttere megváltozik, ezért az Oktatási Hivataltól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy csak szeptember 4-e után lehet használni az igénylő felületet.
Az újonnan beiratkozott tanulók igazolást fognak kapni, melyet az osztályfőnökök osztanak ki. Ez teljes mértékben helyettesíti a diákigazolványt, 60 napig érvényes, de meghosszabbítható addig, amíg a diákigazolvány el nem készül.

Valkó Viktor, intézményvezető


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190