Oldalainkat 47 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

2016. szeptember 10. - Eger Csillaga teljesítménytúra

2016. szeptember 10. - Eger Csillaga teljesítménytúra

2016. szeptember 10-én Felsőtárkányban került megrendezésre a Kárpát Egyesület Eger hagyományos őszi teljesítménytúrája, az Eger Csillaga. A teljesítménytúrázás szabályai szerint adott távot, adott ellenőrzőpontok érintésével, adott időn belül kell teljesíteni. Teljesítőnek az számít, aki szintidőn belül célba ér. Életkori kategóriák nincsenek, tehát a gyerekek is a felnőttekkel azonos távon indulnak, azonos elbírálásban részesülnek.

Iskolánk három diákja szüleik kíséretében nevezett az Eger Csillaga teljesítménytúra 15 km-es távjára. Pummer Kincső 1.a és Pummer Gyöngyvér 3. a osztályosok 4 óra 28 perc alatt, Kocsis Marcell 3. b osztályos tanuló 4 óra 33 perc alatt teljesítette a 14,8 km-es 637 méter szintkülönbséggel kiírt, felnőttek számára sem könnyű távot.

Kincső a 324 induló közül a legfiatalabb egyéni teljesítő volt a teljesítménytúrán. Gyöngyvér a harmadik legfiatalabb női teljesítő, Marcell pedig megosztva egy másik ifjú túrázóval a legfiatalabb férfi teljesítő címét érdemelte ki.


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190