Oldalainkat 31 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

2016. október 6. - Bozsik Program (II. korcsoport)

bozsik 2016 small2016. október 6. - Bozsik Program (II. korcsoport)

2016. október 6-án rendezték meg a II. korcsoportos őszi tornát az egri Északi sporttelep műfüves-focipályán. Iskolánk 2 csapattal is szerepelt, a tornán 5 iskola 8 csapata vett részt. A "Wardosok" egyik csapata kiélezett küzdelemben (7-es rúgások után) az 1. helyen, a másik csapat pedig a 6. helyen végzett. A programban egyébként nem is a helyezések számítanak, hanem az, hogy a gyerekek jól érezték magukat és a tehetséges gyerekeket egyesületi szinten fejlesszék tovább. A legjobb góllövők is a mi iskolánkból kerültek ki. Hamar Botond (3.o) és Ortutay-Farkas Bátor (4.o) egyaránt 10-10 gólt szereztek. Ezzel a teljesítményükkel a különdíjat is elhozták.

Felkészítő tanáruk: Takács Róbert


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190