Oldalainkat 195 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

2017. április 25. Szent Johanna Gimi Országos Levelező Verseny

2017. április 25. Szent Johanna Gimi Országos Levelező Verseny

„Egy gimi, ahova mindenki szívesen járna.”

A Zalakomári Művelődési Ház az idei tanévre egy olyan országos levelezős versenyt hirdetett, amelynek témája a népszerű, fiatal írónő, Leiner Laura Szent Johanna Gimi című ifjúsági naplóregény-sorozata. A 9 kötethez kapcsolódó 9 fordulós csapatversenyt 8-11. évfolyamos tanulóknak hirdették meg. Mindegyik fordulóra egy 90 kérdésből álló feleletválasztós tesztet és egy 10 kérdéses feladatsort kellett kitölteni, valamint egy projektmunkát elkészíteni az adott kötet valamelyik kulcsfontosságú eseményével kapcsolatban.

Iskolánkból 2 csapat nevezett, de csak az egyiknek sikerült mind a 9 forduló feladványait visszaküldenie. A csapat tagjai a 10.a osztály diákjai: Bolyki Jázmin, Hajdu Ivett és Nagy Julianna. Ők a versenyen részt vevő 373 csapat közül a 35. helyen végeztek.

Felkészítő tanáruk: Hervai Ágnes Teréz.


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190