Oldalainkat 36 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

2016. május 10. - III. füzesabonyi gitárverseny

2016. május 10. - III. füzesabonyi gitárverseny

A III. füzesabonyi gitárversenyre 48 gitáros jelentkezett a megye minden zeneiskolájából, a nevezőket pedig 3 korcsoportra osztották.
Almási Brúnó 3.osztályos gitáros lévén, a II. és egyben a legnépesebb korcsoportba került. Ahogy az már szokott lenni a gitárversenyek  alkalmával, egy kötelező darab ki volt adva minden korcsoportnak, azonkívül pedig egy szabadon választott mű. Brúnónak az előbbi Carcassi Andante-ja volt, a szabadon választott pedig Tarrega: Adelita című műve. Brúnó mindkét darabját a legnagyobb higgadtsággal és pontossággal játszotta, szép egyenletes tempóban, és hangkitartással.
A verseny végén a Zsűri értékelte a produkciókat, és az arra méltóknak külön ajándékkal is jutalmazták. Almási Brúnó különdíjat kapott, a precíz, szép gitárjátéka miatt, ezért őt a zsűri, kottatartóval, egy gitárhoz szükséges csúszásgátlóval, és persze oklevéllel jutalmazta.

Felkészítő tanára: Kovács Sándor


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190