Oldalainkat 137 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

Érseki kitüntetés

erseki 2017 csicsergok2017. június 13. - Érseki kitüntetés

A tanév ünnepélyes lezárásaként Érsek atya szentmisét mutatott be az egri bazilikában, melyen az Egri Főegyházmegye iskoláiban tanító papok  és pedagógusok, valamint az intézményekben tanuló diákok képviselői vettek részt.
Iskolánkból idén a Csicsergők énekegyüttes részesült érseki kitüntetésben, amelynek tagjai a 2017-es "Miénk a tér!" Összművészeti Fesztivál népi énekegyüttes kategóriájának arany minősítésű győztesei.
A 3.b osztály lánycsapatának énekéből a sugárzik a magyar népdalok szeretete, sokan közülük néptáncegyüttesekbe is járnak. A magyar néphagyomány elkötelezett ápolói.

A „Csicsergők” énekegyüttes tagjai:

Bodnár Eszter, Czibere Gréta, Csiszár Borbála, Estók Annamária, Fazekas Julianna, Ferenczi Loretta, Juhász Abigél, Marján Zille, Pap Hédi, Székely Jázmin, Tarjányi Csenge, Tőzsér Laura, Utassy Réka


erseki 2014 ersekagnesKorábbi évek kitüntetettjei

A tanév ünnepélyes lezárására gyűltek össze az Egri Főegyházmegye katolikus oktatási intézményeinek pedagógusai és diákjai közül mintegy 1600-an az egri bazilikában, 2014. június 5-én.

2014-ben Érsek Ágnes 10.a osztályos tanulónk részesült elismerésben.

A Szent István Televízió felvétele megtekinthető a képre kattintva.


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190