Oldalainkat 221 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

2015. november 14. - Végre újra túrázhattunk!

tura 151114 small2015. november 14. - Végre újra túrázhattunk!

Sajnos a sok esős időszak miatt októberben nem tudtunk elmenni a szokásos havi túránkra, ezért is vártuk már annyira ezt a mai napot.  A mai túránk útvonala: Felsőtárkány - Ódor-vár - Bükkzsérc. kb 15 km volt.

S bár már lassan az erdők fái lehullatták szép őszi leveleiket, azért még egy kicsit "elcsíptünk" az őszből mi is. Szikrázó napsütésben, néhol térdig érő avarban, sok-sok élménnyel gazdagodva tölthettük el a mai napunkat. Utunkat keresztezte egy rémült, óriási "kigyúrt" szarvas, amitől csak mi voltunk jobban megrémülve... Túljutva a sokkhatáson, folytattuk túránkat. Mindazzal amit a mai napon láthattunk, érezhettünk, hallottunk, megtapasztalhattunk, akikkel ma találkozhattunk, mind-mind gazdagított bennünket!

Vasko Hajnalka


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190