Oldalainkat 113 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

2016. február 27. - Irány az Imó-kői forrás

tura 151114 small2016. február 27. - Irány az Imó-kői forrás

Február 27-én, szombaton újra bakancsot húztunk és felkerestük a Bükk-hegység egy újabb "csodáját", a híres Imó-kői időszakos forrást. A sok téli csapadék hatására, nagyon szépen működött, csak úgy zúgott a víz belőle. Utunk során már láttuk, ahogyan a természet ébredezik, lassan már tényleg itt a tavasz, annyi hóvirágot láttunk, hogy ezt most tényleg kaszálni lehetett volna. Már a hunyorka is virágzott és egyre több apró erdei virágot fedeztünk fel az avar között. Természetesen ez a túra is kalandosra sikerült, mint mindig, mert a sok eső és hó miatt olyan nagyra duzzadtak a patakok, hogy alig tudtunk átkelni rajtuk. Utunk során rengeteg turistával találkoztunk, még egy régi érettségi elnökünkkel is, aki nagyon örült a találkozásnak. Gyönyörű időnk volt, ezúttal is jól elfáradtunk, de nagyon jól éreztük magunkat. A következő túránkon ami 2016. március 19-én lesz, a Vöröskő-i forrást szeretnénk majd felkeresni, szeretettel hívunk és várunk minden túrázni szerető társainkat!

Vasko Hajnalka


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190