Oldalainkat 91 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

2016. március 19. - Túra a Vöröskő-forráshoz

tura 160319 small2016. március 19. - Túra a Vöröskő-forráshoz

Március 19-én újra bakancsot húztunk és rekord létszámmal (30fő) felkerestük a még működő Vöröskő-forrást. Az útvonal ezúttal Bélapátfalva - Nagy-Peresznye - Katonasírok -Őr-kő-rét- Cserepes-kő - Vöröskő - Vöröskő-forrás - Stimeczház - Felsőtárkány volt, 18 km. A túra nehéz szakaszokat is tartalmazott, nagy meredek hegyoldalak vártak ránk felfele és lefele egyaránt, de ez nem vette el a túra iránti szeretetünket, sőt, így vált izgalmassá, emlékezetessé ez a mai kirándulás. Nagy meglepetésünkre még hó várt ránk az Őr-kő réten, de a sok csapadéknak köszönhetően működött még a forrás sokunk örömére! Kellemesen elfáradva, sok sok élménnyel a szívünkben kezdtük meg a tavaszi szünet első napjait. Mindenkinek jó pihenést és áldott Húsvéti ünnepeket!

Vasko Hajnalka


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190