Oldalainkat 96 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

2016. június 11. - Az idei tanév utolsó túrája

tura 160319 small2016. június 11. - Az idei tanév utolsó túrája

2016. június 11-én a leglelkesebb csapat még egyszer túrabakancsot húzott, hogy az idei évet egy kis nyársalással zárja. "Nincs rossz idő, csak rossz túrázó" ezzel a mottóval bátran nekivágtunk utunknak, annak ellenére, hogy már reggel gyülekeztek az esőfelhők fölöttünk. Felsőtárkányból felkapaszkodtunk egészen a Kövesdi kilátóhoz, ahol tüzet raktunk, nyársaltunk, sőt még egy kis céllövész versenyre is volt lehetőségünk. Mire mindent befejeztünk eleredt az eső is, így a hazafelé vezető utunkat már szép csendes eső kísérte. Fáradtan, de az idei év sok-sok élményével a szívünkben fejeztük be az idei év túráit. Jövőre találkozunk!

Vasko Hajnalka


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190