Oldalainkat 188 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

2017. május 20. - Minden jó, ha a vége jó!

tura 170520 small2017. május 20. - Minden jó, ha a vége jó!

A sok eső és a váratlan hó miatt régen voltunk már túrázni, valószínű ezzel más is így volt, mert rengeteg ismerőssel, kicsi és nagy Wardos diákkal, családdal találkoztunk ma az utunk során.
Az idei tanévben ez volt az utolsó szervezett túra, s bár a jövő heti vizsgák miatt a létszám kicsit kevesebb volt, mint a szokásos, nagyon szép helyeken jártunk ezúttal is. Noszvaj - Síkfőkút - Novaji-kunyhó - Kövesdi-kilátó - Várkút - Nagy-Eged - Eger volt az útvonal. A Kövesdi-kilátónál tartottunk egy hosszabb pihenőt, ahol egy jót nyársaltunk, majd a Nagy-Eged tetején megcsodáltuk, hogy milyen szép helyen is lakunk, gyönyörködtünk a kilátásban és drukkoltunk a siklóejtőernyősöknek, hogy jöjjön egy kis szél, ami felrepíti őket a magasba.

Köszönjük az idei évben is a sok szép élményt, a közös kirándulásokat, a gyönyörű helyeket, amerre járhattunk, az utunk során a találkozásokat, beszélgetéseket! Jövőre folytatjuk!

Vasko Hajnalka


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190