Oldalainkat 219 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

Lányok Napja a maklári Robert Bosch Automotive Steering Kft.-nél

lanyok napjaLányok Napja a maklári Robert Bosch Automotive Steering Kft.-nél

Évről-évre megrendezik a Lányok Napját, mely a lányok pályaválasztását segíti elő. Ennek a programnak a keretében az osztályommal részt vehettünk egy rendkívül izgalmas és érdekes gyárlátogatáson, melynek helyszínéül a maklári Robert Bosch Automotive Steering Kft. szolgált.

A dolgozók által megismerkedhettünk a gyár történetével, az itt gyártott termékekkel,lanyok napja és hasznos információkkal gazdagodhattunk a továbbtanulással és munkavállalással kapcsolatban. Betekintést nyerhettünk a gyár életének mindennapjaiba, körbevezettek minket a gyártó sorok között, kipróbálhattuk magunkat vezető szimulátorban, megtekinthettünk egy elektromos autót működés közben és ügyességi feladatokban is megcsillogtathattuk tehetségünket. Végül néhány dolgozó és női vezető számolt be nekünk munkaköréről és a cégnél szerzett tapasztalataikról. A nap végén vidáman, ajándékokkal és hasznos ismeretekkel gazdagodva tértünk haza.

Hajdú Anna, 10.a


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190