Oldalainkat 100 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

2017. május 20. - Családi délutánt szerveztek a 2.b-sek

Családi délután2017. május 20. - Családi délutánt szerveztek a 2.b-sek

2017. május 20-án immáron harmadszor gyűltünk össze Felsőtárkányban a Nyugati Kapu Oktató- és Látogatóközpont udvarán. Már a gyülekezés ideje alatt nagy volt a zsivaj, a gyerekek hamar birtokba vették a rendezett, szép kertet. Azonnal beindult a focizás, alig győztük a szomszéd kertbe átrepült labdákat visszakérni. Madárfiókát is találtak a figyelmes fiúk a bokrok alatt. (Megetették, megitatták, reméljük, azóta is jól van a kis "árva".) A lányok labdáztak, fogócskáztak és a közeli  tónál ebihalat szedtek, felfedezték a játszóteret.

Családi délutánSokan voltunk, hiszen a kis tesók és persze a nagyok is többen eljöttek. Jó volt látni, hogy az elmúlt két évben nem csak az osztálytársak, hanem a testvérek körében is kialakultak barátságok. A nagyobbakra már bátran rábíztuk a kicsiket... Mi felnőttek (a szülők és a pedagógusok) is kezdjük megismerni egymást. Meg tudtuk osztani a gondolatainkat a jelenlegi nehézségekről, erősítve a reményt egymásban.

Fáradtan, piszkosan, karcolásokkal tele, de az együttlét örömében feltöltődve tértünk haza késő délután.

Hajduné Üveges Anita, (szülő, 2.b)


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190