Oldalainkat 187 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

2017. május 22. - Operakaland

Opera2017. május 22. - Operakaland

Operakalandosaink ismét szép élménnyel gazdagodhattak: a budapesti Erkel Ferenc Színházban a magyar operairodalom egyik legnagyobb remekművét, a Bánk bánt tekinthették meg. Közel harminc főből állt lelkes csapatunk. A korhű ruhák, a díszlet és az ismert dallamok lenyűgözték a „kalandvágyókat”.
A nap fénypontjaként, az előadás után a kulisszák mögé is bejuthattunk, és találkozhattunk néhány szereplővel. Diákjaink érdeklődve hallgatták az előadás kulisszatitkait, melyet a színház technikusa osztott meg a kíváncsiskodó hallgatósággal. Nagy sikert aratott a Tisza-parti jelenet fája, a palota lépcsője, Gertrudisz trónszéke. Legnagyobb örömünkre az egyik szereplő is beállt csoportképünkhöz, mely tanúskodik minderről.

Nagy Adrienn, zeneiskola vezető


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190