Oldalainkat 137 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

Szabadnap a hetedik osztályban

Bicajos túraSzabadnap a hetedik osztályban

A tavaszi papírgyűjtés fődíja ezúttal is egy szabadnap volt, amit, június 7-én boldogan kis is "vett" a hetedik osztály.

A nagy esőzés miatt nagyon izgultunk, hogy a várva várt kirándulást meg tudjuk-e tartani, hiszen többen vállalkoztak az osztályból, hogy kerékpárral jönnek ki a felsőtárkányi tóhoz.
A kalandos út után volt nyársalás, az elmaradhatatlan számháború, horgászás, siklózás, hegymászás... Kalandos, vidám napunk volt, nagyon jó volt így együtt bicajozni, együtt lenni!

Köszönjük Faludiné Zsuzsa néninek és Palotás Laci bácsinak, hogy elkísértek bennünket, mert nélkülük nem jöhetett volna létre ez a nap!

Hajni néni


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190