Oldalainkat 152 vendég és 0 tag böngészi

   
Szöveg méret

WardNet weboldal zárása, további elérhetőség

Kedves Látogatóink!

Ternyák Csaba érsek úrral aláírt megállapodás értelmében, 2017. szeptember 1-től Congregatio Jesu egri általános iskolája és zeneiskolája beolvadt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskolába,
a gimnáziuma és kollégiuma pedig az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium nevet viselő szomszédos intézménybe.

Mindkét iskola fenntartója az Egri Főegyházmegye.

A továbbiakban  - 2017. szeptember 1-től -  a két intézmény weboldaláról tájékozódhatnak, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és
Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola

3300 Eger, Deák Ferenc út 45. és a Kossuth Lajos utca 8. szám alatti épület

                   

Andrássy György Katolikus Közgazdasági
Szakgimnázium és Gimnázium

3300 Eger, Klapka György utca 7.

2017. június 28-29. - Leic Gabriella emékkirándulás

2017. június 28-29. - Leic Gabriella emékkirándulás

2017. június 28-29-én iskolánk emlékkirándulást szervezett Zakopaneba, ahová busszal utaztunk el.

A remek társasággal a közel hatórás utazás is egy élmény volt. Ezután mindenki örömmel indult el első programunkra, a tutajozásra. Itt lengyel idegenvezetők eveztek velünk a gyönyörű Dunajecen, miközben mi a csodás kilátásban gyönyörködhettünk. Szállásunk, a Willa Carlton négycsillagos hotel a Tátra közelében volt, így sokat láthattuk az elképesztő hegyet, a felhőkbe vesző csúcsaival. Este Zakopane városát tekinthettük meg; a gyönyörű város, a látnivalók és a barátságos emberek megismerésében a borongós idő sem akadályozhatott meg bennünket.

A legkiadósabb reggeli után, amit csak el lehet képzelni, a Gubalowka nevű csúcsra utaztuk fel, onnan is láthattuk a kilátást a környező hegyekre, a csodálatos tájra. Ezután még muszáj volt visszatérnünk Zakopaneba, betelni annak szépségével és átélni sajátos hangulatát. Innen végül mindnyájan jóllakottan, élményekkel telve indultunk haza. Azt hiszem valamennyien elmondhatjuk, hogy bármikor újra visszatérnénk, és mindenkinek bátran ajánlanánk egy ilyen nagyszerű kirándulást.

A Leic Gabriella emlékkiránduláson készült fotók megtekinthetőek: ITT.

Csikós Dóra Emese, 11.a


Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

 3300 Eger Kossuth Lajos utca 8.  Telefon: +36 36 312-190